Grote schoonmaak en halverwegedag

25-01-2022 | 2021 - 2022

Binnenkort gaan we op eigen reis, maar komend weekend is ook de halverwegedag voor de ouders thuis. Wij vonden het maar niks dat we halverwege waren maar de ouders zaten met smacht te wachten op ons filmpje.

Iedereen was druk bezig met alle troep schoonmaken die wij hier maken met z’n allen, wat behoorlijk wat is kan ik je vertellen. Maar ondertussen waren twee van onze medeleerlingen bezig met het halverwege-filmpje voor de ouders. Dus terwijl je aan het boenen was, zag je soms iemand van boord springen of in een haaienpak voorbij rennen.

Iedereen had zijn eigen taak en ik was heel blij dat dat ik buiten mocht schoonmaken omdat het binnen echt een sauna was. Na hele discussies over wat schoon is en wat schoon schoon is en over dat hele etensvoorraden op je bed dus niet een leeg bed is dachten we klaar te zijn. Maar dit bleek echter later toch niet het geval te zijn nadat er zilverfolie was gevonden op het voordek…

Riva