Vrije tijd

22-01-2022 | 2021 - 2022

Vandaag was het weer tijd voor vrije tijd aan wal!

Na rustig te zijn opgestaan hebben we heerlijk ontbeten. We zijn 8 uur begonnen met school en zijn er hier en daar wat schoonmaak klusjes gedaan. Nadat iedereen aan school zat heeft iedereen moeten door werken tot de lunch. We hebben voor de lunch brood gegeten. Daarna hebben we de bank er bij gepakt en is het geld uitgedeeld. In de ochtend waren natuurlijk de telefoons opgeladen zodat we naar het thuisfront konden bellen.

Op een gegeven moment ben je daar natuurlijk ook wel klaar mee en hebben we onze telefoon in onze broekzak gedaan en zijn gaan lopen. Een paar van ons vonden een supermarkt waar we wat eten hebben ingeslagen. Dat niet alleen; een aantal jongens hebben daar ook een machete gekocht. Natuurlijk hebben daarvoor wel eerst toestemming gevraagd en hebben we ze daarna pas gekocht.

Toen we klaar waren met de vrije tijd hebben we onze telefoon en geld ingeleverd. Na zo’n dag vrije tijd moet iedereen natuurlijk allerlei dingen vertellen aan elkaar. Dus het was een drukte vanjewelste. Dit was de eerste keer dat velen van ons hoorden over The Voice… Je kan je de ophef aan boord wel voorstellen, want wij lopen natuurlijk een beetje achter.

Na het avondeten zijn er nog een paar dingen schoongemaakt en wanneer er dan iedereen klaar is dan gaat iedereen langzaam naar bed.

Mees