Dag 99

23-01-2022 | 2021 - 2022

Bijna drie cijfers…

Vandaag was een hele rustige dag aan boord van de Thalassa. We mochten wat langer uitslapen en zijn rustig aan school gegaan. Na school ben ik gaan zwemmen en heb ik mijn nieuw gekochte zwemband uitgeprobeerd en deze werkte uitstekend. We hebben met zijn vijven (!) In de band gezeten, een hele ervaring.

Terwijl wij rustig aan het zwemmen waren werd er aan de andere kant van de boot een derde jongen kaal geschoren, maar door de luizen (die er nog steeds zijn) mocht dit niet met de tondeuse van de kapitein. Ze probeerden het dus maar met een baardtrimmer. Het ging niet zo soepel als de bedoeling was en het kapsel werd een beetje gelijk aan het uitzicht (golvend).

Na het eten hebben we met z’n allen gechilled, gekletst en heb ik mijn kamer even lekker opgeruimd. Ook heb ik genoten van de lolly`s uit mijn verjaardagsdoos ;).

Aan het einde van deze dag heb ik het dek even geschrobd en mijn matje neergelegd tussen de twee tafels. Ik heb in mijn boekje geschreven en ik ben heerlijk in slaap gevallen. Morgen zou dag 100 zijn dus het was nog heel even genieten van de 99e dag…

Myrthe