Wissel van de wacht

21-01-2022 | 2021 - 2022

Hoewel onze groep 6 maanden aan boord is, geldt dat niet voor alle crewleden .

 Deze dag begon weer heerlijk na een portie havermout op het middendek met onze neuzen in de schoolboeken. Af en toe zorgde een dolfijn hier in de baai voor een zeer welkome afleiding, als hij weer besloot een paar keer uit het water te springen.

Na de lunch kwam de bijboot terug, met een extra passagier aan boord. Morgen vertrekken namelijk 3 van onze crewleden en het eerste plekje werd nu alvast opgevuld door Janneke. Ze werd hartelijk onthaald, maar na een korte introductie moesten wij toch weer verder aan school, het woord school in School at Sea blijft heel belangrijk.

In de avond was de bijboot opnieuw tijdelijk verdwenen. Terwijl er op het voordek weer hard gewerkt werd aan een afscheidsliedje en boekjes voor de vertrekkende crew, kwam de zaklamp weer terug, over het water schijnend. Deze keer waren er zelfs 2 nieuwelingen. Alhoewel, Jet kennen we natuurlijk nog heel goed van de eerste tijd aan boord en het was echt een warm wederzien. Ook hebben we Philip nieuw aan boord, hem en Janneke zullen we hopelijk de komende tijd beter leren kennen.

Marit