Echt weer even wennen

02-01-2022 | 2021 - 2022

Vandaag was weer de eerste keer in lange tijd een volle dag op zee.

Ik had gewoon een schooldag en ben voor de hele dag aan school geweest, maar iedereen vond het wel weer heel fijn om aan het varen te zijn. Al denk ik dat die paar mensen die gelijk weer zeeziek werden het ietsje minder vonden. Iedereen wankelde een beetje op het dek en het was echt weer moeilijk om de juiste gordingen te vinden en om überhaupt rechtop te blijven staan. 

Ik had douchedag en ik ben echt wel tien keer omgevallen (in mijn douche waar ik kan staan, wil ik toch nog even vermeld hebben, want dat was vóór de hutwissel wel anders). Verder hebben we ook gelijk weer walvissen gezien, super vet natuurlijk. Iedereen hing dus meteen direct over de reling en we hebben daar heerlijk (tijdens schooltijd, sorry Sander) naar staan kijken.

Emil