Curaçao, Here We Come!

01-01-2022 | 2021 - 2022

Nog even gelukkig Nieuwjaar zeggen tegen elkaar op de vroege morgen en daarna alles klaarmaken om te gaan!

We begonnen de dag met een lekker ontbijtje van cornflakes, bereid door de keukendienst. Daarna ging de ene helft van de groep de boot klaarmaken terwijl de andere ploeg bezig was met school. 

We waren van plan om om 15u00 te vertrekken maar dit is uiteindelijk 16u00 geworden. We waren die dag extra vroeg gaan lunchen en weer aan school zodat we daarna nog voor de laatste keer konden zwemmen voor de kust van Dominica.

Om 16.00 was het dan zover en met een traan en een lach verlieten we Dominica op weg naar Curaçao. Bij dit vertrek is er gelukkig bijna niemand echt zeeziek geworden dus is er geen kotscontest meer opgezet. Al met al zat de sfeer er goed in en was iedereen helemaal klaar voor Curaçao.  

Brechje