De laatste dag van 2021

31-12-2021 | 2021 - 2022

Het was vandaag een hectische dag.

‘s Ochtends moest de hele groep aan boord aan school tot lunch, na de lunch mochten we naar de kant en kregen we vrije tijd met telefoon. Eenmaal aan land konden we weer met het thuisfront bellen. Bij hen was het al bijna zo ver, op de achtergrond heb ik hier en daar wat vuurwerk horen afgaan. 

Het keukenteam had samen met Sam een plan bedacht voor het eten. We hebben met zijn allen de hele dag beneden in de keuken staan zwoegen maar het was wel heel gezellig. Er werd aan van alles gewerkt, pizza, broodjes worst, broodjes kaas, salades, zoete aardappel, aardappelsalade, gehaktballetjes, kippenvleugels en zelfs spareribs die Sam had besteld bij Seacat, onze gids op Dominica. Ook waren er heerlijke zelfgemaakte oliebollen, en was er zelfgemaakt ijs. Na het eten was er een goed feestje georganiseerd door de feestcomité. Er waren allemaal lampjes opgehangen, er was goede muziek en het was erg gezellig. We hebben de hele avond gefeest. 

En om 23:59 begon het aftellen. 3..2..1…

Ik wens jullie een goed en coronavrij 2022!

Berber