Bruisend blog

30-12-2021 | 2021 - 2022

Een bruisend dagje was het vandaag

´s Ochtends om half acht zaten we met zijn allen weer verspreid over drie busjes. Op naar Champagne Bay! We kwamen na een mooie rit aan op het strand. Hier stonden twee gidsen klaar om met ons te gaan snorkelen. Zelf had ik nog nooit gesnorkeld of een rif gezien. Een hele bijzondere ervaring en heel erg leuk om te zien. Overal was koraal en heel helder blauw water en om je heen zwommen mooie vissen. Ook waren er op één plek gasbelletjes, vandaar Champagne Bay 😉 

Na een hele hoop zoutwater happen, gingen we weer terug naar het strand. Hier hebben we heerlijk nog wat gezwommen en ik persoonlijk heel wat bij gebruind en wat geslapen in de zon 🙂 

In de middag zijn we weer in de busjes gestapt en richting Trafalgar Falls gereden. Dit waren twee mooie watervallen. Bij een van de watervallen zijn we een stukje omhoog geklommen. Hier hebben we een bijzonder fenomeen gezien. Het was een deel waar het water van de rivier en water dat opgewarmd was door vulkanische activiteit naast elkaar naar beneden kwam. Dus je kon gewoon met je hoofd in water van 40 graden zitten en met je tenen in water van 13 graden. 

Een bijzondere dag met veel nieuwe dingen!

Joejoe

Anne Fleur