Suppend de zonsondergang tegemoet

29-12-2021 | 2021 - 2022

De dag begon als iedere andere normale schooldag. 

We stonden om half 8 op en aten een heerlijk bakje havermout, vervolgens ging iedereen aan de studie of zelfs toetsen maken. Na de hele dag zweten zodat we goed bij blijven met ons schoolwerk was om 5 uur dan eindelijk het moment aangebroken dat we klaar waren voor vandaag. Iedereen ruimde snel alle spullen op en trok vervolgens zijn/haar zwemkleding aan. Om 17:02 lagen de eerste SaS’ers in het water om bij te komen van een hele dag hard werken. 

Toen ikzelf om 17:05 klaar stond om in het water te springen kwam een medeleerling met het goede idee om te gaan suppen. Dit leek me wel wat, dus zo gezegd zo gedaan. Na wat struggles hadden we eindelijk de SUP in het water liggen en klommen we er samen met de peddels op. In het begin ging het nog ietwat moeizaam maar na een warming-up van zo’n 10 minuten gingen we toch echt stand-up peddelend de horizon tegemoet. 

De zonsondergang was erg mooi en met dat uitzicht waren we binnen no-time een heel eind van de Thalassa weggesupt. Toen we omdraaiden, kwamen we tot het besef dat we iets over het hoofd hadden gezien: de, best wel sterke, stroming… We moesten nog een heel eind terug naar het schip maar met bloed, zweet en tranen (vooral veel zweet) hebben we uiteindelijk de Thalassa weer bereikt. 

Na een dag vol inspanningen voor school bleek dit toch niet de beste manier van relaxen te zijn. Volgende keer houden we het maar weer gewoon bij een sprong vanuit het kluivernet 🙂

Tooske