Zingend en dansend de keukendienst door!

28-12-2021 | 2021 - 2022

Met topmuziek snijden we groenten, knallen we de afwas erdoorheen en zingen we ook nog eens keihard mee!

En daar stonden we dan weer hoor! Om half zeven ‘s ochtends waren we klaar om de keukendienst te beginnen. Hup, pakken melk halen, havermout erbij en roeren. Dit was tenminste het plan, maar lukte uiteindelijk niet… We hadden een beetje aangebrande havermout, maar ja, we moesten door.

De muziek ging lekker hard en we zongen met z’n allen, terwijl we de afwas deden, groenten en fruit sneden en een smoothie klaarzetten voor het 11-uurtje. De bonen voor het avondeten werden ook nog even gekookt en met die bonen hebben we ook nog even goed gekletst (ja, soms moet je even praten met je eten…).

Na de lunch gingen we het avondeten voorbereiden, chili con carne. En ja hoor, op de Nederlandse hits zongen we terwijl we het heerlijke avondeten klaarmaakten. We hadden zelfs nog een half uur zwempauze. En dan, na het eten, even snel de afwas doen en de keuken schoonmaken en dan lig je al weer voor tien uur in je bed. 

Best prima, toch?

Tom K