The birthday king

29-11-2021 | 2021 - 2022

Dames en heren, vandaag was een erg speciale dag. Er is dan ook geen twijfel mogelijk waar ik mijn blogje over ga schrijven.

Vandaag is onze enige echte kapitein Sam jarig! “Hoe oud is hij geworden? “, hoor ik je vragen. Hij is maar liefst twee keer de helft geworden. Die had je vast niet verwacht.

De dag begon met een erg enthousiaste groep SaS’ers die met hun ochtendstem aan het ontbijt gingen zingen voor de kapitein. Vandaag was een dag vol met traktaties voor Sam, maar natuurlijk ook voor ons. Het elfuurtje was chocolade- en vanille-ijs uit Tenerife met chocoladesaus en banaan. Heerlijk! Natuurlijk kregen we vandaag ook nog taart, maar eerst gingen we nog een keer voor Sam zingen. Deze keer kregen we monchoutaart met verschillende vruchten. Wat hebben we het hier toch zwaar…

Sam kreeg vandaag van verschillende SaS’ers cadeautjes. Zo kreeg hij een mok met de tekst: “Tú puedes todo.“ Ook kreeg hij een erg mooi kapiteinspetje die van de kinderafdeling leek te zijn en twee erg mooie tuinkabouters. Deze waren natuurlijk voor onze moestuin die we nu al een aantal dagen aan boord hebben en waarin de eerste plantjes al beginnen te groeien.

Een erg geslaagde dag en niemand kan nog wachten tot de volgende verjaardag!

Felicity