Eindelijk vliegende vissen

30-11-2021 | 2021 - 2022

Elke wacht weer kijk ik uren naar de golven zoekend naar vliegende vissen.

Zo ook vandaag weer tijdens mijn wacht van 12 tot 4. Het was lekker weer en ik zat op het bankje aan stuurboord. Ik zag een “vogel“ vlak over het water vliegen en toen het water induiken. Meteen riep ik Clara om te vertellen dat ik een vogel zag. Ze zag hem ook en zei dat het geen vogel maar een vliegende vis was. OMG, EEN VLIEGENDE VIS!

Ik praat hier echt elke dag over dat ik die zo graag wilde zien (dat kunnen de mensen met wie ik wachtloop bevestigen, hihi) en nu had ik er dan eindelijk eentje gezien. Een tijdje later zag ik er weer eentje. O wacht, nee, nu waren het er zelfs drie tegelijk! Iemand anders zei ook al: “Huh, dat was toch een vogel?”

Vliegende vissen zijn dus toch wel anders dan ik verwacht had.

Fenna