Eins zwei chachacha

16-11-2021 | 2021 - 2022

Een hele leuke afsluiter van de dag: dansen met de buren.

De eerste hele dag in Tenerife was helaas niet heel bijzonder. We moesten de hele dag aan school zodat we de dag daarna voor de eerste keer een volledige dag vrij konden hebben. Iedereen ging dus met tegenzin aan school, maar zeker met een mooi vooruitzicht naar morgen, en een warm zonnetje maakt het stiekem toch allemaal minder erg.

Die middag, na een lange dag school afgerond te hebben, hadden we met onze Duitse buren afgesproken om nog op de kade te kletsen of voetballen, maar toen we daar aankwamen waren zij de chachacha aan het dansen. We hebben alles uitgebreid uitgelegd gekregen en daarna hebben we met z‘n allen gedanst, gekletst en contactgegevens uitgewisseld, want de dag daarna zouden zij vertrekken naar Kaapverdië.

`s Avonds hebben we natuurlijk gebruik gemaakt van de muziek van Fennardie’s afscheidsfeestje en de chachacha gedanst op alle nummers. Gek genoeg kan dat dus op elk genre en daar hebben we zeker gebruik van gemaakt. Ik denk dat niemand nog ´eins zwei chachacha!´ kan horen…

Suzie