Een dagje Tenerife

17-11-2021 | 2021 - 2022

De dag waar ik lang naar had uitgekeken was eindelijk daar: de dag van de vrije tijd.

Toen Sam ons twee dagen geleden vertelde dat we een hele dag vrije tijd zouden krijgen op Tenerife, kon ik maar aan niks anders denken. Naast de gewone dingen zoals ouders bellen of kijken op Magister hoe slecht het er met het schoolwerk aan toe gaat, konden we naar de McDonald’s, Burger King of de KFC gaan!

Uiteindelijk bleek dat toch wat “ongepast“ op een eiland zoals Tenerife. Samen met mijn groepje zijn we dan maar normaal gaan lunchen in een restaurantje waar oude mensen zaten. Dat is blijkbaar de truc om te zien of het eten lokaal of toeristisch is. Op het menu stond Carne Fiesta, en de serveerster schrok toen we in ons beste Spaans duidelijk maakten dat we vier keer Carne Fiesta wilden bestellen. Blijkbaar zijn de porties hier iets anders dan in België of Nederland.

Na goed gegeten te hebben, zijn we dan terug afgezakt naar de boot om onze zwembroek te gaan halen! Zo zijn we dan met de bus naar het strand gereden en hebben we heerlijk gezwommen.

De dag waar ik het meest naar uit keek bleek één van de leukste dagen van School at Sea te zijn (tot nu toe…).

Thibaut