Land in zicht!! nr.2

15-11-2021 | 2021 - 2022

Ruim 3 weken geleden vertrokken we uit het koude Harlingen, en nu lopen we in korte broek.

Daar zijn we dan: de lang verwachte eerste officiële bestemming. En wat voor een, we zijn namelijk vandaag aangekomen op Tenerife. In Santa Cruz de Tenerife om precies te zijn. Dat is toch wel een speciaal momentje eigenlijk.

Niet dat ik er veel van meegekregen heb aangezien in de hele dag in de keuken heb gestaan, maar het zal vast speciaal zijn geweest bovenop dat middendek.

Goed, wat heeft Tenerife eigenlijk allemaal te bieden buiten die gevreesde El Teide die we gaan beklimmen? Het eerste wat Sam ons uitlegde over de haven en de rest was waar de Burger King en de McDonalds waren. Wel zei hij erachteraan dat je natuurlijk veel lekkerder kan eten dan dat. Nou Sam, dat ga ik dan maar eens uitproberen!

Maar aankomen op een bestemming brengt ook een andere leuke gebeurtenis met zich mee: de grote schoonmaak. Yessss, daar zitten we echt op te wachten. Maar met een goed schema en met 37 helpende handjes kan dit allemaal aardig snel gefixt worden. En uiteindelijk zitten we dan in onze korte broeken op een prachtig schoon schip, op Tenerife.

Meer heb je eigenlijk niet nodig.

Soete