Buiten eten

14-11-2021 | 2021 - 2022

Vandaag was voor mij weer een dag in de keuken. Het was zondag, dus het ontbijt was een uur later, maar voor ons was er reden genoeg om gewoon om 6:30 te starten. De gouden regel in de keuken is voorbereiden, voorbereiden, voorbereiden, zodat alles op tijd klaar is. Vandaag zou de lunch bijzonder worden, want we gingen voor het eerst buiten eten.

En inderdaad om 12:30, na heel wat gestress en improvisatie stonden we op het middendek klaar met de lunch. Zon op je gezicht, wind in je haar en een lekker hapje erbij. Kan niet beter, toch?

Er waren ook nog wat verbeterpuntjes die Sam tijdens een middendekje even onder de aandacht bracht. Zo was er wat onduidelijkheid over de restjes eten, en waren sommigen ook alvast aan een tweede ronde begonnen zonder op de rest te wachten. Reden genoeg voor een preekje dus, waarna we weer lekker door konden en de lunch gezellig hebben afgesloten. Het werk in de keuken was echter nog niet klaar, want er moest ook nog voor 50 man brownies gebakken worden, omdat de volgende dag een stuurvrouw en een leerling jarig waren.

Uiteindelijk was alles klaar, en kon ik rond 21:00 moe maar voldaan mijn bedje inkruipen met het vooruitzicht van Tenerife, waar we volgende dag zouden aankomen.

Saartje