Land in zicht!!

10-11-2021 | 2021 - 2022

Vandaag begon als een lange, norMale dag (ja, ook bij School at Sea heb je die).

Na een uur of twee te veel school klaarde de dag steeds een stukje op. En Yes, er was land in zicht, namelijk PoRto Santo, onze volgende bestemming. We hadden onze eerste SaS-les, verzorgd door Sander die een pubquiz organiseerde en energie uitstraalde die wij als groep nog niet eerder hadden gezien. We leerden over de plek waar we morgen hopelijk aanleggen. Een verstopt geschiedenislesje dus. Ook kregen we te horen over de praktische opdracht die we de komende dagen zullen gaan maken.

Na de les ben ik de mast in geweest (voor een kleine krachTtraining), met ondertussen zicht op een heel klein bolletje wat land moest voorstellen. Heel gaaf om boven in de mast even helemaal om je heen te kunnen kijken, net voor de schemering. Met een goed zichtbare maan zijn dit stiekem wel de momenten die School at Sea kleuren.

Na Het eten nog even chillen in de salon om de dag goed af te sluiten. Naast mij zit een groepje een soapachtige wasdag na te bespreken die een beetje in de soep liep. Ja, hier aan boord is Er ook drama.

Groetjes,

MYRTHE