Hangend fruit

21-10-2021 | 2021 - 2022

Vandaag begon de dag met heel slecht weer…

…daarom ging iedereen maar aan school tot de lunch.

Het was wel wennen voor iedereen. Met 37 man tegelijk aan school is toch wel druk. Dat merkte je doordat er nog wel veel gepraat werd, zeker aan het begin.

Vlak na de lunch kwam een enorme hoeveelheid fruit en groente aan boord. Dat gingen we allemaal aan boord tillen. Toen dat allemaal aan boord getild was, gingen we het uitzoeken. Alle kartonnen bakken konden niet aan boord blijven, want we willen zo min mogelijk spullen/afval meenemen. Alle groente en fruit gingen dus kratjes in.

Toen dat gebeurd was, mochten we het fruit op gaan hangen, daar hebben we netjes voor. De eerste netjes die we gebruikten, waren heel handig en kon je zo ophangen, maar op een gegeven moment werd het moeilijker en moesten we gaan improviseren. Dat maakte het alleen maar leuker, want nu gingen we met touwtjes door de netten heen.

Ook hadden we vandaag nog de eerste verjaardag van de reis! Er was taart met appel en eentje met kers. Ik heb alleen die met appel gegeten maar die was wel heel lekker.

Emil