Thuisfront bellen

22-10-2021 | 2021 - 2022

Vandaag hadden we de eerste keer vrije tijd…

…en dat betekent dat we naar huis mochten bellen. In het begin was het heel erg spannend. Dit was de eerste keer sinds de vertrekdag dat we met mensen van thuis konden praten. Iedereen had er zo veel zin in maar vond het ook echt spannend. Uiteindelijk vonden we het allemaal superleuk.

Bellend liepen we door Harlingen, en waren we enthousiast tegen onze telefoon aan het praten. Een paar tranen die vielen maar ook zeker een glimlach op iedereen zijn gezicht. Superfijn om de stem van mijn ouders, zus en vrienden te horen. Ik heb alles verteld aan de telefoon over wat ik leuk vond deze week en ook de minder leuke dingen. Bij vrije tijd hoort natuurlijk ook eten inslaan bij de supermarkt. Dit keer vooral voor onze eerste keer op zee. Chocola, chips, donuts en chocoladepepernoten kwamen veel langs.

Ik kijk uit naar de eerste keer zeilen op zee en de eerstvolgende keer bellen met het thuisfront om allemaal nieuwe verhalen te vertellen.

Emma