Eerste keer op zee

23-10-2021 | 2021 - 2022

Vandaag was de dag dat we vertrokken uit de haven van Harlingen.

Iedereen was super enthousiast om eindelijk echt weg te gaan. De laatste dingen werden nog zeevast gezet en ook verzamelden een paar groepjes met ouders zich nog snel op de pier om ons uit te zwaaien. Toen was het toch echt tijd om de trossen los te gooien. Een fantastisch moment met veel gelach, gezang en gezwaai.

Ik heb er zo veel zin in om nu echt te beginnen aan onze reis met deze supergezellige groep.

De laatste paar dagen zijn wij helemaal klaargestoomd, dus tijdens het middendekje van Sam kregen we te horen dat de wachten direct om 12 uur in zouden gaan. Dus warm aankleden, zeilpakken aan, en aan de slag. Mijn wacht is pas om negen uur aan de beurt dus wij mochten gaan beginnen met school. Ondertussen voelen we de golven onder het schip en als we naar buiten kijken zien we zomaar Texel voorbijkomen.

Nu zetten we koers richting Tenerife, onze eerste bestemming!

Eva