Huh!?

01-04-2020 | 2019 - 2020

Vandaag was het 1 april en de wacht had goed zijn best gedaan om grappen uit te halen.

Toen ik half slapend mijn hut uitliep naar het ontbijt zag ik al dat er vershoudfolie voor een van de deuren was gehangen. Ook waren alle hutbriefjes verplaatst, waardoor ik nu volgens de briefjes in het herentoilet slaap. Terwijl ik langzaam mijn ontbijt naar binnen lepel, zakken er twee mensen door de bank omdat de plank eruit was gehaald. Die trokken een heel verbaasd gezicht toen ze door de bank zakten en de hele eetzaal lag in een deuk. We zijn toen gewoon op het randje van de bank gaan zitten zodat je niet kon zien dat er iets mis was met die bank. Ook was de klepel van de eetbel verstopt en bij het schoonmaken van de wc bleken er plakbandjes op de kraantjes te zitten.

Toen de wacht naar binnen kwam om te melden dat er orka’s op dolfijnen aan het jagen waren, reageerde niemand omdat iedereen dacht dat het een grap was. Het is tot op heden niet duidelijk of er nu echt orka’s te zien waren of niet…

Maaike