Een dag vol verrassingen

31-03-2020 | 2019 - 2020

Vandaag stond ik om 08:30 uur op zoals gewoonlijk. Toen iedereen van de schoolploeg er was, werden we verrast door heerlijke muesli van de keukendienst. We aten verscheidene porties voor Sander iedereen aanspoorde om aan school te gaan.

Ik begon die dag vol goede moed met Latijn; het zou de bedoeling zijn om die dag Latijn af te ronden, wat me helaas niet lukte. Vlak voor het elfuurtje kregen we echter een salonnetje. Deze keer was voor mij het minst leuke salonnetje, want Sam vertelde ons dat er bij aankomst in Nederland iemand naar huis gestuurd zou worden en diegene dus niet de laatste dagen aan boord mee zou maken. Ik zal niet ingaan op de details.

De sfeer was daardoor redelijk bedrukt, maar om iedereen een beetje op te peppen na het salonnetje had de keukendienst een speciaal elfuurtje: ze maakten warme chocolademelk en een appeltje erbij. Om dan toch even verder te gaan met het menu van die dag; we aten tijdens de lunch spaghetti bolognese en later die dag zongen we nog voor een jarige en aten we natuurlijk poffert cake.

’s Avonds aten we brood, en al dit lekkere eten en de jarige maakten de dag toch nog een beetje goed.

Lucas