Laatste dagje strand

19-02-2020 | 2019 - 2020

Tja, dan zijn we alweer voor het laatst op het vasteland in de Caraïben en is het de laatste dag van de laatste eigen reis. De tijd gaat zo snel, niet gezond. Wij hebben dus lekker uitgepakt.

Vroeg in de ochtend hebben we fietsen gehuurd en ja, op de laatste dag op het vasteland in de Caraïben moet je natuurlijk wel nog even naar het strand. Wij hebben in totaal bijna 40 kilometer gefietst. Het was zwaar, want we moesten berg op en af, maar dat was wel lekker. We konden namelijk eindelijk weer een beetje sporten. De fietstocht was de moeite waard, want oh, wat was het strand mooi: palmbomen, helder blauw water en witte stranden. Eerst hebben we lekker gezwommen, maar jammer genoeg waren er wel zee-egels. Je zag dan opeens iemand creperen van de pijn. Met zijn allen hebben we natuurlijk hard gelachen.

Daarna heb ik nog even geslapen en zijn we weer naar de stad gegaan om daar ons laatste budget te besteden aan een heerlijke maaltijd.

Kris