Voorbereiden voor de tweede scheepsovername

20-02-2020 | 2019 - 2020

Vandaag was weer een ‘normale‘ dag net zoals elke andere dag hier aan boord voor de SaS’ers. We zouden morgen of overmorgen vertrekken, dus iedereen ging zich voorbereiden op de tweede scheepsovername die bijna ging plaatsvinden. De “kapitein” moest al dingen gaan regelen en had al vele gesprekjes met iedereen over hun functie en hoe dat zou verlopen. Deze scheepsovername was er ook een team met patissiers. Ook waren er mensen die het journaal met nieuws van buiten de boot zouden doen. Mensen kwamen alweer met leuke en originele functie. Toen iedereen een beetje voorbereid was, kreeg iedereen steeds meer zin in de aankomende drie dagen waarin wij het schip zouden overnemen bij het vertrek vanuit Cuba.

De rest van de dag waren de meeste mensen nog bezig met school. Om die avond nog een beetje spannender te maken zijn er uiteindelijk drie leerlingen kaal gegaan! Het was weer een interessante en vooral bijzondere dag op de Thalassa.

Lara