Laatste dag in de Caraïben

21-02-2020 | 2019 - 2020

Vandaag was onze laatste dag in de Caraïben. Deze werd besteed aan het voorbereiden van de scheepsovername en aan school. Ik sta tijdens de scheepsovername in de keuken. Samen met de keukendienst heb ik het menu voor de hele scheepsovername samengesteld en aan elke dag een thema gehangen.

Aan de hand van ons menu moesten er nog een paar laatste boodschappen gedaan worden. Met de bijboot gingen we naar de kant en naar de supermarkt. We hebben veel groente en fruit gehaald. Na een geslaagd bezoekje aan de supermarkt hebben we nog een drankje gedronken om het af te sluiten. Aan boord hebben we het groentehok helemaal schoongemaakt en opgeruimd zodat we gelijk zouden kunnen beginnen als we op zee zouden zijn. De scheepsovername begint morgen, ik heb er superveel zin in!

Lianne