De terugreis naar Cienfuegos

18-02-2020 | 2019 - 2020

We werden in de ochtend wakker om 05:30 uur. Een mede-SaS’er en ik sliepen op de grond op onze matjes in de casa. We waren nog in Viñales, een heel leuk stadje in Cuba. We moesten zo vroeg opstaan, omdat we de bus moesten nemen naar Cienfuegos, waar we de eigen reis ook begonnen waren. Toen we helemaal gepakt waren, hebben we om 07:00 uur de bus genomen. Dit was ook de enige bus die we die dag konden nemen.

Toen we na acht uur (!) in de bus eindelijk aankwamen in Cienfuegos, hebben we eerst een nieuwe casa gezocht. We hebben in totaal denk ik wel vier casa’s bekeken en de laatste was het allerbeste. Het was een heel ruime en schone casa, waar we allemaal in een bed konden slapen en waar we zeker wel de laatste nacht wilden doorbrengen. Toen we allemaal onze tassen hadden neergezet en even hadden rondgekeken, zijn we naar het marktje gegaan vlakbij het centrale park en hebben we heerlijk pizza gegeten. Later zijn we nog een drankje gaan doen in een rooftopbar en hebben we lekker een malta, cola met honing, gedronken. Het was dus zeker een geslaagde (laatste) avond van de eigen reis!

Isabella