Back to school

23-12-2019 | 2019 - 2020

Na een week vol activiteiten hadden we vandaag weer een schooldag, joepie! Dat betekent dus weer hard werken en proberen je te concentreren op je schoolwerk. Dit lukt sommigen beter dan anderen, want na al die activiteiten en met kerst in het vooruitzicht is dat best wel moeilijk. Wel was er tijdens deze voor ons normale schooldag een lichtpuntje. We hadden namelijk een uur langer pauze. Hierin zijn verschillende dingen gebeurd.

Aangezien we nu al twee maanden op pad zijn hadden sommige SaS’ers echt een knipbeurt nodig. Vandaag hebben twee van hen zich laten knippen door een mede-SaS’er. Hij is nu dus echt onze scheepskapper en heeft zelfs een stagiair gekregen. Ik weet alleen niet of we daar nou zo blij mee moeten zijn…

Er werd natuurlijk ook weer flink gezwommen, aan de rafok gezwaaid en gedoken. Dit keer was daar ook een toernooitje voor georganiseerd. Dit was leuk om naar te kijken, want de duiken werden steeds vreemder en er zaten natuurlijk ook mooie bakstenen bij. Ook was iemands bril in het water beland. Ik ben zelf ook een brildrager en snap helemaal hoe rot dat moet zijn (hij is flink de pineut). Er is wel nog een zoektocht geweest. De bodem is alleen twaalf meter diep, dus net iets te diep voor een free-dive.

Teun