Bijzondere schooldag

14-11-2019 | 2019 - 2020

Vandaag leek op het eerste gezicht een gewone schooldag te worden. Zoals gewoonlijk ontbijt om 08:00 en om 08:30 het begin van de schooldag. Het uitzicht is (zoals gewoonlijk) weer prachtig buiten. Bij de lunch kregen we te horen dat de bemanning en de docenten iets gingen eten op de wal in de avond. Onze wonderkokkin blijft op de kinderen passen en om 16:00 vertrok de bemanning en het docententeam. Toen ze weg waren, ging bijna iedereen de kade op om de saaie schooldag te ontvluchten. Sommigen gingen een balletje trappen, anderen gingen socializen met onze Duitse buren. Voor en achter ons ligt namelijk een schip met kinderen uit Duitsland die een vergelijkbaar project als wij doen. In de avond ging iedereen lekker op het achterdek eten, wat natuurlijk een grote bende veroorzaakte. Morgen gaan we el Teide beklimmen en moeten we voor 06:00 opstaan. Het is nu later dan middernacht, en ik heb mijn tas nog niet ingepakt. Oei!

Sem