Vrije tijd op Tenerife

13-11-2019 | 2019 - 2020

Vandaag was de eerste dag nadat we waren aangekomen op Tenerife. We mochten een uurtje uitslapen, tot 09:00 uur. Tijdens het ontbijt werd al aangegeven dat we vrije tijd zouden hebben na de lunch, maar ’s ochtends moest dan wel aan school worden gewerkt. Daar is bij velen niets van gekomen omdat iedereen erg veel zin had om zijn ouders te bellen voor het eerst in twee weken.

Toen de tijd eindelijk was aangebroken, ging IEDEREEN bellen. Nadat iedereen uitgebeld was, ben ik met een groepje van acht Santa Cruz in gegaan. Omdat ik erg veel zin had in eten dat niet aan boord te krijgen is, zoals pizza en friet kapsalon, heb ik meteen erg veel gegeten.

We moesten om 22:00 uur weer terug bij de boot zijn, dus om 21:30 waren we onderweg terug. Toen we om 21:45 aankwamen, ging iedereen even zijn of haar geliefden nog voor de laatste keer bellen. Toen ik in de salon was aangekomen, was het één grote chaos: leerlingen die nog even snel de laatste muziek probeerden te downloaden, Pascal die de telefoons probeerde te verzamelen en overal eten omdat iedereen wel wat bij de supermarkt had gekocht. Die nacht heb ik heerlijk geslapen omdat ik mijn ouders die dag gesproken had.

Roemer