Plotseling land in zicht

12-11-2019 | 2019 - 2020

Vanochtend werd ik op een normale tijd wakker gemaakt voor een schooldag. Mijn concentratie was prima tot na de lunch. Het was lekker weer buiten, dus toen we eigenlijk weer aan school moesten, zaten een andere SaS’er en ik nog even buiten op het bovendek te chillen. We werden achtervolgd door onze mentor, die beweerde dat we ’studieontwijkend gedrag’ vertoonden. We werden weer aan het werk gezet, maar gelukkig, na twee lange schooldagen begon eindelijk mijn wacht weer om 21:00 uur. Het was nog steeds superlekker weer, dus het eerste uurtje kon ik nog lekker in m’n korte mouwen sturen.

Tijdens de wacht waren we druk bezig met zeiltjes strijken, aangezien we bijna bij land waren. Toen een andere SaS‘er en ik op het voordek even een lijntje opschoten, schrokken we ons dood; we keken op en in het donker zagen we opeens heel dichtbij de hoge bergen van het eiland. Om het hoekje van deze bergen zagen we de mooie lichtjes van het prachtige stadje. Het was inmiddels al 02:00 uur en veel mensen stonden op om te kijken naar de aankomst van onze eerste officiële bestemming: Tenerife! De aankomst was goed verlopen en nadat iedereen even de kade had gekust, gingen we allemaal lekker slapen.

Rebecca