31 oktober 2003

31-10-2019 | 2019 - 2020

Toen werd ik geboren en nu, zestien jaar later, vier ik mijn verjaardag op een schip!!! Hoe gaaf is dat! De dag begon voor mij heel vroeg, want om 04:00 uur ’s nachts werd ik wakker gezongen. Ook op je verjaardag loop je wacht. Dit jaar was ik aan boord de eerste die jarig was, dus niemand wist hoe de dag zou gaan verlopen voor mij. Het was de vraag wanneer ik mijn cadeautjes zou krijgen en of ik een aantal privileges had.

Bij de lunch kreeg ik tenslotte mijn cadeautjes. De cadeautjes zaten in een mooi versierde schoenendoos. Ik kreeg snoep, twee sets speelkaarten met een foto erop, verjaardagskaarten van familie en tijdschriften, maar het beste cadeau was toch wel een USB-stick. Daarop stond een filmpje met felicitaties van vrienden en familie. Als vieruurtje had de keukendienst een heerlijke peperkoektaart gebakken, die ik mocht aansnijden.

In de avond kwamen we ook nog aan in A Coruña en hebben we heerlijk, zonder geschommel, kunnen slapen. Het was dus een geslaagde verjaardag.

Kris