Bijna aan WALvis

10-04-2019 | 2018 - 2019

Het is bijna zover. Nog tien dagen en dan komen we weer aan in Nederland. Iedereen is gespannen aan boord en er zijn vele mood-switches. Sommige SaS’ers hebben zelfs al een traantje moeten laten. Ikzelf heb er nog niet superveel moeite mee en vind het wel weer een fijn idee om mijn oude leventje op te pakken, maar ik ga het hier ZOOOOOVEEEEEEL missen. Ik ga iedereen missen en vooral ook het varen. Er is al een afscheidslied gemaakt en de truien worden gedrukt. Al met al steeds minder dagen. Op het bord staat een ‘afteller’ van de dagen. Elke dag worden het steeds minder dagen en ik geniet van elke seconde die ik hier nog mee kan maken. Natuurlijk worden er nog steeds mooie dieren gesignaleerd en deze keer was het weer een walvis. Deze was te zien in de vijf tot negen wacht. De walvis was erg groot en het was een soort die we wel vaker tegen zijn gekomen. Het was supermooi, want het was tijdens de zonsondergang.

Nieck