Filmdag

09-04-2019 | 2018 - 2019

Vandaag werd ik wakker uit een diepe slaap met een geweldige droom over eenhoorns en regenbogen, tot ik op keek en me kapot schrok… Ik staarde recht in de lens van een camera. Ik zal je zeggen, ’s ochtends zie ik er niet goed uit. Ik kleedde me snel om en liep naar de eetzaal, waar het ontbijt net iets te laat was en we moesten beginnen aan school. Ik zat heerlijk in mijn hoekje, totdat iemand opeens op de tafel klom, bijna op me viel en een camera installeerde. Het bleek dat vandaag de hele dag gefilmd werd om te laten zien hoe het leven van een SaS’er er echt uitziet. Natuurlijk is dat hartstikke leuk. Het is iets wat we later leuk terug kunnen kijken en met zo’n filmpje kunnen mensen echt zien wat wij meemaken (in plaats van alleen maar de blogjes lezen of de verhalen te horen)… nou ja, voor zover dat gaat als je niet mee bent natuurlijk…

Myrthe