Time flies when you’re having fun

23-03-2019 | 2018 - 2019

Ik zat lekker rustig te werken aan mijn school, komt Pascal boven: nog 28 dagen! Oftewel School at Sea duurt nog maar zo lang als de kortste maand van het jaar. Waar is de tijd gebleven?! De afgelopen maanden zijn echt voorbij gevlogen. We hebben wacht gelopen, hard gewerkt aan school, heel veel landen bezocht en meerdere keren dolfijnen gespot. Ook vandaag werd er door de salon geroepen: ‘dolfijnen!’ Nou, je kan me vertellen dat dolfijnen op een gegeven moment ‘normaal’ worden, maar ik sprint nog steeds naar het bovendek om ze te spotten hoor! Vanavond hebben we trouwens filmavond, maar eerst ga ik gezellig een theetje drinken op het bovendek met een vriendin. Vanaf het bovendek kun je echt heel mooi de sterrenhemel zien, elke avond ga ik op zoek naar teddybeer: ons zelfbedachte sterrenbeeld. Ik heb nog 28 dagen om teddy vanaf de Thalassa te bewonderen en daarna zal ik hem toch echt vanaf mijn eigen huis is Nederland moeten gaan zoeken!

Jasmijn