Calm after the storm

02-11-2018 | 2018 - 2019

Pfff na een rotdag met alleen maar gekots vanwege de zeeziekte en een lange nachtrust moest ik mijn bed maar weer eens uit. Eten had ik gisteren niet door mijn keel gekregen en alles wat ik had gegeten kwam er vijf minuten later meteen weer uit. Ik besloot om het ontbijt dus maar over te slaan en door te gaan naar mijn wacht. Ik had mezelf weer in mijn zeilpak gehesen en me heerlijk warm aangekleed. Tegen mijn verwachtingen in was het prachtig weer. Ik voelde me topfit, de zee was rustig en de zon scheen. Het was heerlijk warm en mijn zeeziekte was volledig verdwenen. Ik had geen betere dag kunnen wensen na die rotdag van gisteren. Tijdens de wacht kon ik heerlijk op het bovendek in de zon zitten en genieten van het lekkere weer. Ik kan jullie vertellen dat het echt een prachtig uitzicht was en dit is nog maar het begin van mijn avontuur. Ik heb nog niet eens de Cariben bereikt en geniet nu al volop van het weer en het mooie uitzicht. Het gevoel en uitzicht op zee is magisch. Ik wil nu al niet meer weg deze prachtige boot en het heerlijke gevoel. Ik kan niet wachten om te zien wat ik morgen weer ga beleven…

Jill