Vol goede hoop

30-03-2018 | 2017 - 2018

We zijn bij het punt aangekomen dat we voor het eerst 24 uur lang alleen zijn. Wat gierde er vandaag voor een spanning door mijn lijf, 24 uur helemaal alleen! Kan ik dat wel? Natuurlijk Minke en je gaat deze 24 uur op een relaxed en fijne manier beleven!
Vol goede hoop vertrok ik de berg op, op zoek naar een geschikte plek voor mijn solobivak. Met mijn relaxte houding heb ik op mijn gemak een tentje gebouwd. Ja, hierin houd ik het 24 uur wel vol. Ik ging liggen in mijn hangmatje, heb heerlijk om me heen gekeken en geluisterd naar de fluitende vogels. Even bijkomen van alle spanning en dit een goede plek geven, hierdoor kreeg ik stiekem toch wel een beetje zin in de solobivak. Maar toen… Max begon te roepen dat er politie was en dat we nu weg moesten. Ik begon in alle haast mijn spullen in te pakken en de spanning liep al op. Gaan we nu terug naar huis of kunnen we hier blijven? Na Sam gesproken te hebben en er besloten was dat we toch konden blijven en alles weer mochten uitpakken, toen zakte al mijn goede hoop wel diep in mijn schoenen.

Minke vd N