Schilderen met Jasmijn en Merijn

29-03-2018 | 2017 - 2018

’s Ochtends hadden we een heerlijk ontbijtje. Tot half één liepen we door de enige middelbare school van het eiland en vanaf na de lunch zaten Jasmijn en ik in de heerlijke zon voorovergebogen over een tegel van 1,80 m bij 1,80 m in de haven van Horta. De vorige dag hebben we hem helemaal wit geschilderd en vandaag begon voor ons het echte werk. Met een rustig pianomuziekje op de achtergrond konden we heerlijk aan de slag. Verf mengen, kwasten zoeken, verfbakjes vullen en dan echt schilderen. Zowel de namen van de leerlingen als het schip zijn onder handen genomen. Later komen nog de namen van de crew, het School at Sea logo en de rest van het schip. Na een heerlijke ‘werkdag’ liepen we met de verfpotten onder onze arm terug naar het schip, waar we midden in een walvissenpresentatie belandden. Nadat de walvisman zijn fantastische enthousiaste verhaal had afgerond sloten we de dag af met voor iedereen een heerlijke diepvriespizza.

Merijn