Klusjesdag

06-03-2018 | 2017 - 2018

Vandaag was het klusjesdag aan boord. Doordat we voor Bermuda in vrij ‘zwaar weer’ verkeerden, was het wel even nodig een paar dingen van het schip op te lappen. Er moest een zeil gemaakt worden, de machinekamer moest opgeruimd en er moest wat aan dek gebeuren. Ik kreeg, samen met Femke, het leukste klusje van allemaal: handleidingen sorteren in mapjes. Van de handleiding van de telefoon tot aan de tuigage van het gehele schip, alles moest geordend. Ik vond zelfs handleidingen van apparaten waarvan ik geen idee had dat we ze hier aan boord hadden. Na twee uur lezen, sorteren en geen idee hebbend wat we eigenlijk aan het doen waren, waren we klaar. Of het de moeite waard was? Waarschijnlijk niet, want hoe lang het zo blijft, is de vraag. Gelukkig straalde Sam van trots dus daar doen we het dan maar voor.

Adrienne