Spanning en sensatie

15-01-2018 | 2017 - 2018

Na een teleurstellende mededeling kwam naar buiten dat we geen cruise permit zouden krijgen om verder te cruisen door de San Blas. Zielige gezichtjes vulden het middendek, maar we werden getroost met een extra dag budget om iets leuks te doen voor tijdens onze eigen reis in Panama. Wisselende brieven werden naar huis verstuurd, in de ene vertelde ik hoe blij ik was dat we verder de San Blas in zouden cruisen en dat ik daar een vrije dag zou krijgen, in de andere vertelde ik hoe teleurgesteld ik was dat ik de San Blas niet verder kon zien. Een paar dagen bleven we in de San Blas, we gingen snorkelen en naar een dorpje. Die dag erna zouden we het dan echt horen, Sam zou onze stempels gaan halen, de vraag was of we deze ook echt zouden krijgen. Eenmaal terug op het schip werd de beslissende uitkomst aan ons verteld: we mochten verder de San Blas in!

Kiki