Snel naar Martinique

26-12-2017 | 2017 - 2018

Het was een ochtend (of eigenlijk een dag) met veel onrust. Er werden mensen naar het dek geroepen om het anker op te halen, zeil te zetten en de bijboot uit het water te halen. Voor het ontbijt werden we op het achterdek geroepen en kregen we te horen dat één van onze medeleerlingen ziek was. Er werd vermoed dat het een blindedarmontsteking was en dat ze dus geopereerd moest worden. Dit kon niet op Dominica en dus voeren we in een halve dag naar het zuidelijker gelegen Martinique, zodat ze daar in de middag naar het ziekenhuis kon. Daar werden verschillende onderzoeken gedaan en pas rond 2 uur ’s nachts kwam ze terug. De volgende ochtend werden we wakker met het goede nieuws dat ze geen blindedarmontsteking had. De planning is nu dus een beetje omgegooid, maar dat maakt niemand iets uit, want nu kunnen we nog meer van de Caraïben zien (kom maar op met die twee rijen op de SaS-trui). O nee, ik bedoel gezondheid gaat altijd voor!

Tamara