“Wat is er zo leuk aan de zee?”

12-12-2017 | 2017 - 2018

Het leuke aan zee is de hoeveelheid vliegende vissen die je de hele dag door ziet, de dolfijnen die meezwemmen met het schip, walvissen die soms een kijkje komen nemen, de reusachtige vissen die we elke dag vangen en waar we vervolgens zelf het leven van nemen zodat we een kijkje aan de binnenkant kunnen nemen en kunnen fileren, zodat we die vervolgens op ons bord geserveerd krijgen. Dat er soms maanvissen en haaien worden gespot, de super mooie sterrenhemel, de horizon die je ’s nachts niet ziet waardoor het voelt alsof je zeilt in het universum. De spullen die bij hoge golven omvallen, dat je soms moeite moet doen om overeind te blijven. De lichtgevende algen die ’s nachts de sterren van de zee spelen, de prachtige kleur blauw die in het topje van een golf tevoorschijn komt wanneer de zon zijn stralen erop neerlaat. Het geluid van het bruisen van het water en het geklots wat je hoort als je ’s nacht in je bed ligt. Ook als je in de eetzaal zit en het water de raampjes vult en je zo het mooie diep blauw heldere water in kunt kijken. Wat is er niet leuk aan de zee?

Kiki