Gillende keukenmeiden

02-12-2017 | 2017 - 2018

Het begon vanochtend toen Elskarin onze stuurvrouw naar huis ging. We realiseerden ons dat we al bijna op een vierde van de reis waren. Wauw, al zoveel gedaan, maar nog zoveel dingen die we gaan doen, zoals zwemmen. Ja we zijn al een keer naar het strand geweest en ook hebben we op Sam’s verjaardag in het zwembadje gechilld, maar vandaag was de dag waar we allemaal al weken naar uitkeken. We gingen vanuit het schip zwemmen. Toen Sam het startsein gaf vloog de een na de ander in het water. Jongens vlogen als gillende keukenmeiden van het schip. Ik ging eerst uit het kluivernet springen. Wauw best hoog. Niet denken, springen. Toen de ladder, 4e trede, 8e trede en tot slot de 10e, hoger mocht niet. Wauw wat gaaf, het water heerlijk warm en superhelder. Springen en niet denken, je leeft.

Enora