Pretpakket

03-12-2017 | 2017 - 2018

“Vandaag hebben we een feestje”, zei de kapitein. Niet dat er iets te vieren viel, maar een feestje op zijn tijd dat mag toch wel? Boterkoek werd gebakken en de popcorn popte in de pannen. Nog even en we konden los. Nu de muziek nog. De ene wilde Boef of Lil Kleine en de ander wilde liever ‘Waka Waka’ van Shakira nog een keer horen. Gelukkig was dit probleem al snel opgelost. Fijn zo’n shuffleknop. Al snel werden er gekke dansjes gedaan op het dekhuis en op de tafels. Soms was er even een dipje in het feestje, maar gelukkig wist Maike de bak met haar stukjes chocolade precies op het juiste moment rond te laten gaan. Nu konden we er weer tegenaan. Sinterklaas komt eraan! Karton en papier, we verzamelen het allemaal hier. De mooiste surprises worden in elkaar gezet, wat brengt dit ons toch veel pret. Binnenkort verwelkomen wij Sint en zijn Pieten, ik hoop dat we er van gaan genieten.

Femke