Een gezellig onderonsje

01-12-2017 | 2017 - 2018

De dag van 3 december hebben we voor het overgrote deel met de hele groep doorgebracht, met de bedoeling om de groepsband te versterken. We gingen in een halve cirkel zitten en vervolgens moest eerst nummer 1, dan 2 enz. naar voren komen. De bedoeling was dat we alle frustraties tegenover elkaar eruit zouden gooien, maar wij voegden nog aan die opdracht toe dat je alles wat je leuk aan iemand vond ook moest zeggen. Dit zorgde dus voor veel tranen, wat gelach en vooral veel geknuffel en heeft onze band erg versterkt. Zo eten we sindsdien met z´n allen tussen de middag aangezien we bijna nooit allemaal samen zijn, en hebben we meteen ‘s avonds met z’n allen op het middendek gechilld en boterkoek (Shout Out naar Max en Wieske) gegeten. Het was niet een van de meest vrolijke dagen van School at Sea, maar wel een dag waar de meesten positieve resultaten uit hebben gehaald.

Dirk