Keukenprins

07-11-2017 | 2017 - 2018

Vlak na de lunch leek de keuken wel een slagveld. Overal lagen kommen, bekers, snijplanken en etensresten. De keukendienst was verkleind tot één persoon (de dapperste soldaat van allemaal), de rest was zoek. Terwijl de laatsten nog genoten van de achtergebleven hapjes eten in de etensbak viel er ineens van alles om. Overal hoorden we geratel van potten en pannen, en de vuile vaat schoof een beetje zielig heen en weer over de werkbank. Gelukkig was daar onze keukenprins, Pascal, die de keukendienst redde door met een geweldig idee te komen. De afwas maar eens te gaan doen, werd het dan maar. Ook ik besloot maar te helpen, een chaos dat het was. Begeleid door liedjes zoals Captain Jack en Sterrenstof kwamen we toch mooi de vuile was door, al was het wel een gehaast om af te drogen, zo snel dat het uiteindelijk ging. Pascal was al dansend helemaal in zijn element, en wat waren wij blij dat het bijna voorbij was.

Keukenprins, bedankt! Je bent van harte welkom in onze cuisine!

Jasmijn