Verwelkoming op Porto Santo

08-11-2017 | 2017 - 2018

Vandaag zijn we aangekomen in Porto Santo. Het was een geweldige aankomst met de nadruk op geweld. De wind kwam met vele slagen woest op ons af. Niet alleen wij hadden het er moeilijk mee, maar ook de omliggende bootjes die voor anker lagen. Van een bootje was het anker losgeslagen en kwam, hoe erg zijn motor ook zijn best deed, met een rappe vaart op ons af. Na een *tikje* tegen ons schip voer hij snel weer weg, maar de wind liet hem niet ontsnappen en stuurde hem vervolgens met zijn punt tegen ons aan. Het was een oude man die, door deze spannende avond, helemaal verward was. Hij ligt nu lekker veilig tegen ons aan. Hierna hebben we lekker gegeten en hebben we de film Moana gekeken. Ondanks dat we goed en veilig lagen liet de wind ons nog niet met rust, slapen naast krijsende touwen die uit elkaar worden getrokken en schreeuwende reuzenboeien die verpletterd worden is nog wel lastig.

Kiki