“Meewachten”

01-02-2017 | 2016 – 2017

Hoi,
Ooit van het concept meewachten gehoord? Nee? Nou, ik ook niet. Totdat ik het woord samen met Veerle heb bedacht. Ik zal het even uitleggen.
Je hebt net wacht gehad, bent klaar met school of je hebt gewoon even vrije tijd. Je bedenkt je wat je nu eens zal gaan doen en dan kan het heel goed zijn dat je op het achterdek bij een andere wacht terecht komt. BOEM, een nieuw woord word geboren: ‘’Meewachten’’.
Het feit dat je geen zak hoeft te doen, daar gewoon zit, kletst met mensen die wel wacht hebben en gewoon van de heerlijke frisse buitenlucht geniet maakt het heel aantrekkelijk.
Lekker naar de sterrenkijken of heel hard mee krijsen op Mika (The oldtime jeugdfavorite) en dan na een tijdje bedenken dat het misschien toch wel slim is om te gaan slapen aangezien je ’s nachts weer wacht hebt vertrek je, of toch niet….

Meike