Dag vol klusjes

21-10-2015 | 2015 - 2016

Vandaag was echt een dag vol met klusjes. De helft van de groep ging vandaag naar de bibliotheek en wij hebben klusjes gedaan. Eerst werden er kratten buiten gezet die we helemaal schoon hebben geboend met bezems en doekjes, gespoeld met de hogedrukspuit en afgedroogd. Ondertussen werden de koelkast en de vriezer helemaal schoongemaakt en opnieuw ingericht. Een aantal klusjes leken makkelijk maar waren nog best wel pittig!

Zo moesten we de tuinslang oprollen, wat heel makkelijk klinkt maar er zaten allerlei knikken en bochten in. Ook moesten we remspray in het verfhok opbergen. Eerst alles eruit, in een krat, het verfhok opruimen zodat het krat er ook in paste en toen flink doorduwen. We hebben de kluiver opgevouwen en ook nog even lekker in het kluivernet gezeten. Ook kwam er eten binnen en was het een enorm gekkenhuis, we hebben allemaal eten, vooral vlees, opgeruimd en in de vriezer gezet. Over een paar minuutjes komt er nog veel meer eten aan, dat moet ook allemaal opgeruimd worden! Ontzettend chaotisch, maar wel een productief dagje!

CLAIRE