Store-dag

22-10-2015 | 2015 - 2016

Vandaag hebben we het grootste deel van het eten aan boord gebracht. Hoewel ik had verwacht dat het lang zou gaan duren ging het heel erg soepel. Binnen een paar uur waren alle hoeken en gaten van het schip gevuld. We maakten treintjes, zodat we de spullen snel door konden geven en dat werkte erg goed. Het was leuk om te merken dat we na 5 dagen al heel goed samenwerken. Gisteravond hebben we al het vlees en andere dingen die bevroren moeten blijven al aan boord gebracht.

De taken waren goed verdeeld: de mensen die beter zijn in praktische dingen gingen sjouwen en de mensen die liever schrijven, noteerden waar alles lag. Na het middageten (eerste maaltijd gemaakt door de kok) kregen we te horen dat we vanavond vrije tijd kregen in Amsterdam en dat we onze telefoons kregen!!! We waren natuurlijk superblij en we namen meteen de eerste pont. We hebben ons daarna opgesplitst in groepjes en zijn we door Amsterdam gaan wandelen en volgens mij heeft elk groepje een bezoekje aan de McDonald’s gebracht. Morgen vertrekken we en ik heb er echt heel erg veel zin in!

DIENEKE