Te laat op dag vier

20-10-2015 | 2015 - 2016

Vandaag zijn we in de middag naar Amsterdam gegaan. We gingen met ons mentorgroepje zoeken naar vijf gebouwen die te maken hadden met de scheepvaartgeschiedenis van Amsterdam. Nadat we deze gevonden hadden, dachten we dat we genoeg tijd over hadden om naar de KFC te gaan. Dat was het punt dat het fout ging. Eerst konden we de KFC niet vinden, dus zijn we maar de Mac ingegaan. Die was helemaal vol, maar wij dachten nog steeds dat we genoeg tijd hadden, dus we hebben lekker twintig minuten in de rij gestaan voor onze bestelling. En Tom moest natuurlijk zijn wrap bijna helemaal opeten en vervolgens een nieuwe vragen omdat er de verkeerde saus op zat.

Toen werd onze mentor, Pieter, gebeld omdat het al kwart over vijf was en onze pont op het punt van vertrek stond. Paniek nam over! Maar we kwamen er eigenlijk al meteen achter dat we het niet zouden redden om op tijd terug te zijn, dus gingen we maar extra genieten van onze Big Mac, omdat we toch een halfuur hadden voordat de volgende pont weer kwam. Toen we ons eten op hadden, gingen we terug naar het station. We gingen nog even langs de Albert Heijn om eten te halen, en een foto maken in een photobooth. We waren net op tijd voor de volgende pont, en toen we terug waren was er eigenlijk geen probleem dat we zo laat waren.

BEN